avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1467 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA comision prestare servicii - vanzare bilete ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA comision prestare servicii - vanzare bilete pariuri sportive

Am urmatoare problema: Societatea A a incheiat contract de prestari servicii cu societatea B. Obiectul contractului il reprezinta vanzarea de catre societatea B (prestator) de bilete pentru pariuri sportive in numele societatii comerciale A (beneficiar al prestarii de servicii si detinator al autorizatiei pentru pariuri sportive).
Pentru serviciile prestate, societatea B beneficiaza de un comision ce consta in cota-parte din miza partidei.
Intrebarea mea este care sunt obligatiile ce ii revin societatii B din punct de vedere al taxei pe valoarea adaugata si care este modalitatea de intocmire a facturilor intre cele doua firme?

Alte discuții în legătură

Cifra de afaceri johnny olteanu johnny olteanu sunt PFA si lucrez pe baza de comision. Mai exact incasez facturi si sunt platit la bucata, nu la valoare. Ma inregistrez la cifra de afaceri cu valoarea ... (vezi toată discuția)
Lncasari paypall elenasit elenasit Buna ziua, Am incasat prin banca o suma in EUR de la mai multi utilizatori reprezentand taxa citire online revista. Trebuie emisa factura cu TVA pe fiecare ... (vezi toată discuția)
Cum se face contabilitatea la un site de anunturi? vestmar vestmar Buna, Intrebarea mea este cum se face contabilitatea la un site de anunturi , pe care mii de oameni isi publica contra cost un anunt de vanzare auto? In ... (vezi toată discuția)