avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recuperare aur furat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recuperare aur furat

Buna ziua. Locuiesc in Germania de 6 ani. Am lasat acasa, in Romania, niste bijuterii de aur. Dupa 6 ani, cand m am intors, nu le am mai gasit. In casa locuieste mama mea, 90 ani, si au mai venit diverse persoane probabil. Nu stiu mai mult. Fara sa am acte pt acele bijuterii, fara sa am dovezi cate am avut, pot face ceva? Mai ales ca in 6 ani, nu stiu cand s a intamplat exact furtul? Rezolv ceva daca ma duc la politie? Va multumesc anticipat pentru timpul acordat.
Ultima modificare: Joi, 9 August 2018
ContSters492595, utilizator
Cel mai recent răspuns: Tihan delia , utilizator 06:08, 10 August 2018
Incercati sa mergeti la politie, descrieti in detaliu bunurile respective, insa sanse de reusita depinde de cat de neatente au fost persoanele respective. Plangerea la politie sugerez sa o faceti.
Multumesc frumos.

Gizacerboar a scris:

Incercati sa mergeti la politie, descrieti in detaliu bunurile respective, insa sanse de reusita depinde de cat de neatente au fost persoanele respective. Plangerea la politie sugerez sa o faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatii nefondate Danmsm Danmsm Buna ziua. Am primit o citatie de la politie cum ca sunt implicat intr-un furt. Am fost la interogatoriu si poveatea este urnatoarea. O fosta amica (nu mai ... (vezi toată discuția)
Violare domiciliu simonaadina23 simonaadina23 Buna seara. Ma numesc Adina si am 23 ani. Sunt intr-o situatie ingrozitoare in care nu am mai fost pana acum. Daca puteti sa ma ajutati va multumesc din tot ... (vezi toată discuția)
Acuzat furt din locuinte cenick cenick Va rog mult sa ma ajutati .. o persoana bine asezata social .. ma acuza de furt din locuinta .. ce as putea pati.. Am muncit la la acesta in curte iar ... (vezi toată discuția)