avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara

In conditiile in care un parinte lucreaza ,,la negru,, nu isi declara veniturile la Finante,dar se lauda in privat sau pe retele de socializare, cu venituri si castiguri materiale ,premii in masini samd. ,se poate obtine majorarea pensiei alimentare ?
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 09:48, 9 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Destul de slabe sanse aveti pentru ca peste 250 lei nu puteti dovedi cu martori. Cu toate acestea, discutati cu el in scris sau la telefon si incercati sa obtineti recunoasterea veniturilor suplimentare castigate. Cu transcrierea conversatiei si cu corespondenta e-mail, mergeti in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A facut o intreaga serie despre mine, fara acordul meu, cu informatii ... EuGenRaduCas EuGenRaduCas A facut o intreaga serie despre mine, fara acordul meu, cu informatii false, calomniere? - Buna Seara, am pt dvs un caz, cred eu, destul de neobisnuit, un ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara anonima15 anonima15 Buna ziua!Desi tatal lucreaza in Germania legal de peste doi ani, fiica mea primeste o pensie alimentara minima ce s-a stabilit in urma cu 4 ani jumatate. In ... (vezi toată discuția)