avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... \"Donatie\" clip video pentru o scoala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

"Donatie" clip video pentru o scoala

Salutare,
Am realizat un clip video de promovare pentru un liceu, finanțare dintr-o sponsorizare. Nu am semnat niciun contract cu școala, a fost totul în baza unor colaborări mai vechi. Ca să fie totul în regulă vreau să „donez” școlii clipul și bruturile filmate, într-un mod oficial și gratuit (mă gândeam la un proces verbal de predare/primire, dar nu știu dacă se aplică în cazul materialelor digitale). Ar trebui să facem un contract sau cum ar trebui să procedăm?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Sponsorizare laborator limbi straine minanika minanika Am avut un proiect in cadrul caruia am obtinut diverse finantari de la persoane cunoscute. initial am convenit printr-un contract de mana ca ma oblig sa ii ... (vezi toată discuția)
Inregistrare flori de mina? pirina pirina Buna ziua, am primit cateva colectii de flori de mina pritr-un contract cu titlu de sponsorizare, cu o valoare de 26000 lei. intrebarea este cum le ... (vezi toată discuția)
Donatie pentru scoala doriacristina doriacristina Buna ziua Societetea noastra ar dori sa doneze mai mult echipament hardware unei scoli. Imi puteti spune va rog cam ce as avea de facut ca totul sa fie in ... (vezi toată discuția)