avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Discriminare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Discriminare

Sunt polițist în cadrul unui IPJ, mutat în interesul serviciului în altă localitate decât cea de domiciliu. Am solicitat decontarea cheltuielilor de transport cu auto personal dar cererea mea a fost respinsă. Aceeași comisie,în aceeași zi,a aprobat cererea unui alt polițist,ofițer,pe același traseu pentru care am solicitat și eu, deși în Ordinul MAI nr.51/2014 nu se face diferența între agenți de poliție și ofițeri. Pot ataca în contencios administrativ actul administrativ prin care mi s-a respins cererea?

Alte discuții în legătură

Decontare transport militari jony98 jony98 Sunt cadru militar al MAI. In anul 2009 m-am mutat la cerere la o subunitate aflata la 17km de loc. de domiciliu deoarece in urma problemelor bugetare din acea ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuielilor de transport vladou vladou Bună ziua. Din anul 2012 sunt politist si dupa absolvirea scolii am fost numit în prima funcție în localitatea X, eu având domiciliul în localitatea Y, ... (vezi toată discuția)
Acordarea cheltuielilor de transport la mutarea la ordin rule rule am fost mutat in cadrul unitatii la o subunitate aflata la 60 km de resedinta.conf ord 51din7aprilie2014 as avea dreptul dar mi-au dat raspuns ca nu ma ... (vezi toată discuția)