avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Decontare transport militari
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Decontare transport militari

Sunt cadru militar al MAI. In anul 2009 m-am mutat la cerere la o subunitate aflata la 17km de loc. de domiciliu deoarece in urma problemelor bugetare din acea perioada s-a intarziat decontarea chiriei cu 3 luni. In anul 2010 postul a fost restructurat si am fost mutat in interes de serviciu in alta localitate, dar in cadrul aceleasi subunitati, aflata la 56 km de loc. de domiciliu. La reorganizarea din 2011 m-am inscris la concurs pe un post aflat in localitatea unde am facut cerere in 2009 si l-am obtinut. In acest moment am solicitat decontarea cheltuieilor de transport iar raspunsul a fost negativ, motivat fiind de cei care au analizat cererea de faptul ca am revenit in localitatea unde am facut cererea de mutare in 2009.
Intrucat nu gasesc baza legala pentru decontarea transportului, va rog sa ma ajutati cu un raspuns .
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iulie 2014
jony98, utilizator
Cel mai recent răspuns: jony98 , utilizator 18:46, 24 Iulie 2014
Ordinul nr. 51/2014 pentru aprobarea Normelor metodologice privind decontarea cheltuielilor de transport în unele situaţii în care cadrele militare, poliţiştii şi personalul civil se deplasează la şi de la locul de muncă
[ link extern ]
Comp. financiar mi-a comunicat ca pentru cadrele militare se aplica doar art.1, lit. a din acest ordin, iar subunitatea nu este izolata.
Ordinul se aplica integral cadrelor militare, poliţiştilor şi personalului civil care se deplasează la şi de la locul de muncă.
Art. 2, lit. b si c din normele metodologice fac referire doar la politisti, elevi si studenti din institutiile de invatamant pentru formarea politistilor.
Pentru militari, dupa cum am fost informat, sunt aplicabile prevederile HG 372/1990 si ale OMI 107 pe care nu le pot gasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontarea cheltuielilor de transport andreeacrisss andreeacrisss Buna ziua. Sper sa nu va plictisesc cu urmatoarea speta: In anul 2012, am fost incadrata ca si cadru MAI in orasul X, aflat la 60 km de adresa de domiciliu. Am ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli de transport bytza_22 bytza_22 as dori sa stiu daca pot beneficia de decontarea cheltuielilor de transport daca ma deplasez de la domiciliu la locul de munca 68 de km.mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Cum as putea sa combat termenul de domiciliu? andreigirod andreigirod Am o speta ce doresc a fi lamurit deoarece nu mi se pare in regula ce mi s-a intamplat. Care este diferenta dintre domicilu si domiciliu flotant? Si cum as ... (vezi toată discuția)