avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Informatii confidentiale de la operatorul de telefonie ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Informatii confidentiale de la operatorul de telefonie mobila

Buna ziua! Ma intereseaza modul legal in care as putea obtine un nr de telefon folsoit de cei ce mi-au talharit parintii. Urmand binecunoscuta schema a "accidentului" niste indivizi mi-au contactat mama si au reusit sa o convinga sa le dea economiile lor. Politia a fost anuntata si au venit dupa 12 ore sa ia amprente, etc. Am o imagine neclara de pe camerele de supraveghere din casa scarii dar Digi nu imi da numarul de pe care s-a facut apelul. Stiu ca probabil a fost un prepay, dar tousi e o cale de urmat. Cum ii pot obliga legal sa o faca? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 9 August 2018
dahlia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 16:20, 9 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă ați sesizat Parchetul competent, procurorul se va ocupa de strângerea probelor pt punerea în mișcare a acțiunii penale, nu aveți dvs acces la asemenea informații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva sectiei de politie? sirbuadrian78 sirbuadrian78 Buna ziua, La sfarsitul lunii trecute \\"mi-a fost sparta\\" masina si mi-a fost sustrasa o suma de bani(venem de la banca). Am depus plangere la politie, ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere in bloc si in afara blocului pgo pgo De curand in blocul nostru s-a instalat sistem de supraveghere video. Intrebarea mea este : Nu trebuia sa ne dam acordul pentru acest sistem de supraveghere ? ... (vezi toată discuția)
Inceperea judecății Narcisa_ Narcisa_ Parchetul a emis ordonanta de clasare, iar judecatorul de camera preliminara a desfintat ordonanta (art. 341 cpp) în vederea completării urmăririi ... (vezi toată discuția)