avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Executare silita civil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Executare silita civil

Buna seara!Am fost executat silit pe nerespectarea hotararilor judecatoresti program vizitare minor si a fost incuviintata de judecator.Totul este o minciuna ca sa isi faca creditorul probe pe un dosar de fond.Care sunt etapele?Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 14:13, 10 August 2018
Detaliati. Va referiti la un dosar penal ?
Primul pas este sa va angajați un avocat. Cu acesta stabiliți ce aveți de facut. Oricare ar fi problema, aici, pe forum, nu găsiți rezolvarea. Doar sugestii de acțiune. Dar sugestiile noastre e posibil sa nu se potrivească cu realitatea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cum sesizez instanta pentru nerespectarea hotararii ... Tradare Tradare Buna ziua, cum sesizez instanta pentru nerespectarea hotararii judecatoresti executorii intr-un dosar, nerespectare program vizita minor? E blocat intre prima ... (vezi toată discuția)
Puterea lucrului deja judecat - contestatie ordonanta laau laau Pot invoca puterea lucrului deja judecat atunci cand contest o ordonanta a procurorului prin care mi s-a dat amenda administrativa (nerespectare program ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor executare silita progam de vizitare minor maraispas1 maraispas1 va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am o ordonanta presedentiala definitiva si irevocabila prin care s-a stabilit domiciliul copilului la mine si ... (vezi toată discuția)