Sunt sef grupa (am in subordine cativa oameni cu care imi desfasor anumite activitati) . Lucrez in MApN. Pe langa aceasta fc mai am oficial inca 2 functii plus neoficial inca una.
Imi e greu cu toate functiile, intr-adevar, dar cele 2 legislatii le-am citit insa sunt unele chestii pe care inca nu le inteleg si nu stiu daca le fac bine. Nu am primit niciun control de sus , desi mi-as dori..dar sa ma invete nu sa dea cu mine de pamant
Nu ati precizat daca responsasbilitatile dumneavoastra in domeniul SSM se limiteaza doar la oamenii care ii aveti in subordine sau se refera la toti angajatii din unitate.
In cazul unui control sefii dumneavoastra nu vor pati mare lucru pentru ca in acest caz se aplica legea preventiei, adica in mod obligatoriu vor fi sanctionati “drastic sa-i doara” cu AVERTISMENT dar partea buna este ca vor avea obligatia sa va trimita la un curs de pregatire in domeniul SSM
Legea 319/2006
Art. 9. - (1) In toate cazurile, pentru a se ocupa de organizarea activitatilor de prevenire si a celor de protectie, tinand seama de marimea intreprinderii si/sau unitatii si/sau de riscurile la care sunt expusi lucratorii, precum si de distributia acestora in cadrul intreprinderii si/sau unitatii, se impune ca:
a) lucratorii desemnati sa aiba capacitatea necesara si sa dispuna de mijloacele adecvate;
Art. 4 din Legea preventiei 270/2017.
(1) In cazul constatarii savarsirii uneia dintre contraventiile stabilite prin hotararea Guvernului prevazuta la art. 10 alin. (3), agentul constatator incheie un proces-verbal de constatare a contraventiei prin care se aplica sanctiunea avertismentului si la care anexeaza un plan de remediere, cu respectarea prevederilor prezentei legi. In aceasta situatie, nu se aplica sanctiuni contraventionale complementare.
Hotărâre nr. 33/2018 privind stabilirea contravenţiilor care intră sub incidenţa Legii prevenirii nr. 270/2017, precum şi a modelului planului de remediere
ANEXA Nr. 1
CONTRAVENŢIILE
care intră sub incidenţa Legii prevenirii nr. 270/2017
7. Art. 39 alin. (2), pentru încălcarea prevederilor art. 13 lit. c), art. 39 alin. (6) lit. a) pentru încălcarea prevederilor art. 9 alin. (1), art. 39 alin. (6) lit. b) pentru încălcarea prevederilor art. 14 şi 15, art. 39 alin. (8) lit. a), pentru încălcarea prevederilor art. 12 alin. (1) lit. d), art. 13 lit. g) şi art. 18 alin. (6), precum şi art. 40 din Legea securităţii şi sănătăţii în muncă nr. 319/2006, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 646 din 26 iulie 2006, cu modificările ulterioare;