avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Termen pentru plata dobanzi si penalitati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Termen pentru plata dobanzi si penalitati

BUNA ZIUA
DACA IN URMA CONTROLULUI S A PLATIT SUMA STABILITA DE PLATA, DOBANZILE SI PENALITATILE STABILITE PT ACESTE SUME TREBUIESC PLATITE IN MAXIM 20 ZILE DE LA TERMINAREA CONTROLULUI ALTFEL SE DUBLEAZA SUMELE DE PLATA? MENTIONEZ SUMELE STABILITE AU FOST ACHITATE IN TIMPUL CONTROLULUI.
Ultima modificare: Vineri, 10 August 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 12:08, 10 August 2018
Buna ziua,

Deduc, sper corect, ca aveti o societate comerciala si aveti de plata dobanzi si penalitati. Puteti lua o fisa de platitor de la ANAF dupa o saptamana de exemplu , vedeti exact acolo cum stati si unde s-a ajuns cu nivelul dobanzilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare accesorii fiscale de la expertul contabil ovitin ovitin Buna ziua, sper ca am postat unde trebuie. In anul 2014 s-a omis a se depune o declaratie, pentru care s-a achitat suma din continutul ei. Acum, in urma ... (vezi toată discuția)
Procedura recalculare penalitati intarziere fisc eliasav eliasav In cursul lunii iunie 2012 am achitat datoriile catre fisc. Cu toate acestea in fisa sintetica aparem cu penalitati si dobanzi :\"neconfirmate\" ANAF are ... (vezi toată discuția)
Sechestru pentru dobanzi si penalitati anaf ioanaep ioanaep Buna ziua, ANAF a stabilit in urma unui control obligatii in plus la care se adauga dobanzi si penalitati. Intrebarea este : in cazul in care debitul ... (vezi toată discuția)