avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... recuperare accesorii fiscale de la expertul contabil
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

recuperare accesorii fiscale de la expertul contabil

Buna ziua, sper ca am postat unde trebuie. In anul 2014 s-a omis a se depune o declaratie, pentru care s-a achitat suma din continutul ei.
Acum, in urma controlului fiscal, s-au stabilit dobanzi si penalitati pentru perioada 2014-2018. Se pot recupera aceste sume de la expertul contabil(juridic vorbind) tinand cont ca faptul generator este din 2014? Pentru suma ramasa acolo, nedistribuita in fisa firmei-pentru ca nu exista declaratia- se pot cere dobanzi de la ANAF?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: ovitin , utilizator 16:00, 16 Noiembrie 2018
Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu clarificari?I se pot imputa toate majorarile si penalitatile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen pentru plata dobanzi si penalitati fiv.trans fiv.trans BUNA ZIUA DACA IN URMA CONTROLULUI S A PLATIT SUMA STABILITA DE PLATA, DOBANZILE SI PENALITATILE STABILITE PT ACESTE SUME TREBUIESC PLATITE IN MAXIM 20 ZILE ... (vezi toată discuția)
Valoarea amenzii contraventionale pentru nedepunerea in termen a d600 Ajax29 Ajax29 Am primit azi (1 februarie), de la ANAF, o \"Notificare privind nedepunerea in termen a Declaratiei privind venitul asigurat la sistemul public de ... (vezi toată discuția)
Cum se opereaza diferentele privind reglare fisa de platitor si majorarile de intarziere/dobanzile, penalitatile privind esalonarea la plata a datoriilor fiscale amb35 amb35 Va rog un ajutor cu o problema urgenta! Am urmatoarele 2 situatii: 1) Am semnat la Fisc un proces verbal de punere de acord privind neconcordantele ... (vezi toată discuția)