avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Extindere de card
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Extindere de card

Bună ziua
Va rog daca mă puteți ajuta in privința acesta:
Am fost angajat militar pe o perioadă de 15 ani având card de saliuriu și o extindere pe card . In anul 2015 am fost personal la bancă să închid extinderea de card am făcut toate demersurile ce mi-au fost cerut inclusiv lăsare banilor in cont pt închidere și am mai cerut intrarea alocației copilului meu pe card , in 2016 am anunțat banca că nu mai sunt salariat și dacă pot lăsa contul și cardul pentru alocația copilului . Am primit răspuns pozitiv. Astăzi am fost la banca s ridic noul card deoarece cel vechi expirase și am fost anunțat că trebuie sa depun niste bani deoarece suma intrată pe card nu este necesara pentru acoperirea extinderii . Am întrebat de care extindere e vorba , deoarece acesta e contul de alocație a copilului meu și tot ce am avut eu cu banca am închis de foarte mult timp. Nu a vrut sa mai verific nimic mai plimbat din birou in birou fara nici o explicație și mai dat și afară. Ce as putea face sa am acces la informațiile care mi se cuvin și cine se face răspunzător pentru toate acestea.
Va rog ajutați-mă sau îndrumați mă
Mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 01:49, 13 August 2018
Contul curent este unul SINGUR.
Nu există cont de pensie, cont curent, cont de alocaţie, etc.
Este unul şi acelaşi.
Poate nu ai înţeles bine.
Ei nu ţi-au închis contul NICIODATĂ. Dacă ţi-l închideau, nu mai primeai nicio alocaţie.
Ţi-au anulat doar un card care era conectat la acelaşi cont.
Pe un cont curent se pot elibera mai multe carduri de debit.
Nu există "cont de alocaţie a copilului".
Tu eşti răspunzător. Ai obligaţia să faci eforturi minime să înţelegi cum funcţionează un cont la bancă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara poprita mastalos mastalos Buna ziua, Am vrut sa ridic pensia alimentara a fetitei mele si am constatat ca ea a fost ridicata din cont de o firma de recuperare. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Inchidere card (si cont) brd student ContSters87133 ContSters87133 Pe 25.07.2016 am inchis cardul de student la o sucursala BRD(cea care imi emisese cardul, o denumesc eu Sucursala 1) si mi-au spus sa revin(la orice ... (vezi toată discuția)
Virare alocatie copil prescolar in cont de card tuddi tuddi Buna ziua, Ma numesc Manta Teodora si sunt mama unui copil prescolar. Datorita modului defectuos de functionare a Postei Romane, am hotarat sa renunt la ... (vezi toată discuția)