avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apa si canal
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apa si canal

Buna ziua as avea o intrebare,este legal.sa platesc canalizare pe ultimii trei anii.daca.nu.am.pe factura canalizare doar apa??Ma obliga sa fac act aditional si sa platesc pe ultimi trei ani 510mc*3,32lei adică 1693,2lei?avand in vedere ca atunci cand sa efectuat racordul la canal partea noastra nu putea sa se lege deoarece e mai jos imobilul decat strada??
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:59, 10 August 2018
Actele au valabilitate pentru viitor, nu semnati niciun act aditional pentru trecut. Sa va dea in judecata daca au chef si prezentati facturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notare carte funciara deeaandreea deeaandreea Se da urmatoarea situatie: am construit 3 case in scopul vanzarii, in comuna Dragomiresti. Am colaborat cu o firma pt bransarea la gaz si apa-canal. Pt ... (vezi toată discuția)
Acord notarial referitor la racord apa-canalizare luminita_p luminita_p Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la un racord apa-canalizare pe care l-am facut acum 5 ani cand am construit o casa si neavand o cale de acces la ... (vezi toată discuția)
Inundat de canalizare desi nu sunt racordat la aceasta nicksb nicksb De curand am cumparat un imobil, respectiv o casa de locuit intr-o zona pe care pana in urma cu doua luni o consideram ferita de orice pericole.Toate acestea ... (vezi toată discuția)