avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casa de marcat pentru comerț ambulant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casa de marcat pentru comerț ambulant

Pentru comertul ambulant prin târguri există case de marcat speciale,este nevoie de o asemenea casa de marcat..
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 August 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 19:47, 11 August 2018
Buna ziua,

Luati legatura cu un furnizor de case de marcat, se ocupa de tot.Aveti nevoie de asa ceva,vedeti sa aveti si CAEN ptr comert ambulant

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Targuri sanda37 sanda37 buna dimineata. Am un serele magazin mixt dar as dori sa pot merge si la targuri. CE ACTE IMI SUNT NECESARE PTR. A MERGE? IMI TREBUIE O ALTA CASA DE MARCAT ? ... (vezi toată discuția)
Registre pfa adina30iulia adina30iulia Buna seara.Am o nelamurire la care sper sa gasesc raspuns sigur ca circula o gramada de versiuni: sunt PFA de putin timp si inca nu stiu sigur ce ... (vezi toată discuția)
Avize / procedura vanzare in stand in centru comercial kyotox kyotox Buna ziua, Imi poate spune cineva ce documente sunt necesare pentru a vinde (temporar) produse alimentare (dulciuri, ambalate) intr-un stand dintr-un centru ... (vezi toată discuția)