avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pensie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pensie

Buna ziua, ma numesc Doina si am o nelămurire cu privire la poprirea pensiei fără înștiințare. Am făcut în 2007 un credit la o bancă cu rata variabila pe 10 ani , în 2011 s-a inchis spitalul unde lucram, am fost fost în șomaj până în 2012 și am plătit până în anul 2012. În luna iulie a acestui an mi- a pus poprire o doamnă executor judecătoresc fără nicio înștiințare pe întreaga pensie si am fost nevoită să mă duc la banca de unde am cont sa aflu despre ce este vorba. Imi opreste lunar suma de 75 de lei; Doamnele de la banca nu au știut să-mi spună cati ani mai am de platit, doar numele doamnei executor judecătoresc. As dori sa aflu daca este legală aceasta poprirea fără nicio instiintare. O zi placuta.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:56, 12 August 2018
Trebuie vazut daca va mai incadrati in termenul de contestatie la Executare
Puteti contesta executarea in termen de 15 zile de la data la care ati luat la cunostinta de ea. Ar fi bine sa transmiteti actele unui jurist spre studiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! vă rog să ne lămuriți cum se procedează în ... c iancu c iancu Bună ziua ! Vă rog să ne lămuriți cum se procedează în cazul unei înștiințare de poprire pe salariul doamnei care face curățenie pe scara blocului ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare!!! corinuta corinuta Buna! Sunt jurista , la inceput de drum si as avea nevoie de cateva sfaturi! Am pe o doamna care este in cursul unui proces de divort. Divortul s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)
Executare silita flori_minicards flori_minicards Buna seara este normal ca o banca sa opreasca tot comisionul primit de la firma unde sunt brokar pentru ca a primit o instiintare de la un executor ... (vezi toată discuția)