Buna! Sunt jurista , la inceput de drum si as avea nevoie de cateva sfaturi!
Am pe o doamna care este in cursul unui proces de divort. Divortul s-a pronuntat pe 29 mai 2008 si inca nu a primit hotararea instantei acasa, data primirii fiind si data de la care se scurge termenul de a face apel?As vrea sa mai adaug ca i-a fost incredintat cei 2 copii si s-a stabilit o pensie alimentara facandu-se poprire din salar sotului! Doamna a primit citatie de curand ca pe 13 august 2008 s-a fixat de judecata pt contestatia de executare a sotului pt pensia alimentara.
Stau si ma intreb daca inca nu s-a comunicat hotararea si inca nu s-a scurs termenul de a face apel . Doamna mi-a cerut ajutorul pt a formula o intampinare contestatiei ! Va multumesc!
Dumneavoastra ca si aparator in acest proces si daca vreti s- o ajutati pe doamna in cauza, urmariti decizia instantei la judecatorie. E posibil ca judecatoria sa trimeata hotarirea la domicilil doamnei si aceasta sa nu o fi primit,din vazii motive. In legatura cu contestatia sotului la executare ,nu va faceti probleme,e o forma de a mai prelungi agonia, pina la urma tot o sa fie obligat sa plateasca pensia. Mariiky
In cazul doamnei s-a emis o ordonanta de poprire de catre instanta, deoarece hotararea este executorie de drept si instanta poate emite aceasta ordonanta la locul de munca al paratului, chiar si inainte de a se comunica hotararea de divort.
Acesta a depus contestatie la poprire, fiind nemultumit ...
Sechestru
vicente73
Buna seara.am divortat de común acord in luna februarie la notar.acolo doamna notar mi-a spus sa semnez si pentru pensia alimentara netinand cont de ... (vezi toată discuția)