avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua ! Vă rog să ne lămuriți cum se ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua ! Vă rog să ne lămuriți cum se procedează în ...

Bună ziua !
Vă rog să ne lămuriți cum se procedează în cazul unei înștiințare de poprire pe salariul doamnei care face curățenie pe scara blocului și care are o datorie la o bancă. Poprirea a venit de la o firmă de executare. In înștiințare scrie că trebuie oprit 1/3 din salariu. Intrebarea este dacă suntem noi,asociația obligați să-i facem poprire pe salariu în condițiile in care doamna este pensionară și puteau să-i facă poprire pe pensie. In contractul de muncă încheiat cu doamna nu este prevăzută această obligație a asociației.
Mulțumim!
Cel mai recent răspuns: c iancu , utilizator 10:39, 21 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Executorul judecatoresc a dispus masura cea mai rapida de recuperat debituil executat
Atat timp cat asociatia a fost instiintata prin document legal de catre birou executari silite,se impune sa dati curs cererii
Mulțumim pentru răspunsul prompt. O zi și o săptămână frumoasă !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa de infiintare a popririi Scr3wBall Scr3wBall Azi am primit (ma rog mama a primit) o adresa de infiintare popriri in urma unui litigiu dintre TERMICA si Asociatia de proprietari (la care are de platit ... (vezi toată discuția)
Executor decedat! ce se intampla cu dosarul? adrianatereza adrianatereza Buna ziua. In calitate de creditor al unei persoane fizice care printr-o sentință penală a fost obligată la plata unei sume de bani catre societatea ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu înlocuită de un angajament de plată respectat. de ce s-a cerut din nou poprire de către creditor? Anda. D Anda. D Buna seara, In urma cu, cateva luni am fost executata silit din cauza unei rate la Provident de acum multi ani pe care nu am putut sa o achit pana la ... (vezi toată discuția)