avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Pot inchiria ap achizionat Prin prima Casa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Pot inchiria ap achizionat Prin prima Casa

Buna ziua,
Doresc sa inchiriez ap achizionat Prin prima Casa, insa nu stiu daca se poate. Mentionez ca au trecut de la Vanzare doar 3 ani. Doresc legal, cu contract! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:35, 11 August 2018
Legal nu puteti, scrie si in contractul de creditare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj apartament prin "prima casa" cristinastana cristinastana Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie la urmatoarea problema: Detin in coproprietate cu fostul sot un apartament achizitionat prin programul ... (vezi toată discuția)
Novatie prima casa CarmenSan CarmenSan Buna ziua! Acum 5 ani jumatate am achizionat cu logodnicul meu un apartament, accesand programul Prima Casa, el fiind titular, iar eu, co-platitor. La ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament luat prin prima casa 2013 cristhy45 cristhy45 Buna ziua , poate ma ajuta si pe mine cineva . Am cateva lucruri neclare in legatura cu inchirerea unui ap cu 2 camere luat prin programul prima casa la ... (vezi toată discuția)