avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... se poate modifica un certificat de casatorie?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

se poate modifica un certificat de casatorie?

buna ziua, as dori sa stiu daca numele sotului din certificatul de casatorie se poate modifica, mai exact daca se pot inversa prenumele, (el fiind de nationalitate nigerian) in permis de sedere, pasaport si certificatul de nastere al copilului ce-l avem are numele scris cu numele de familie O. urmat de cele doua prenume D. si O. dar pe certificatul de nastere al lui,apar inversate prenumele, adica O.D. Intrebarea mea este, daca isi schimba certificatul de nastere si-si pune cele doua prenume cum apar si pe celelate acte, se poate modifica si in certificatul de casatorie? Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 12 August 2018
Petra2018, utilizator
Cel mai recent răspuns: Petra2018 , utilizator 09:34, 12 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Desigur. Se cheamă îndreptare de eroare materială. Poţi schimba tot.
Va multumesc Dle. Alberto Kurtyan, mi-ati dat o veste extraordinara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nume gresit kaledamr kaledamr buna ziua,sunt strain cu statut de refugiat in romania,cand am obtinut sedere in ro.acum 7 ani ,au fost inversate 2 litere la numele meu care in lima araba nu ... (vezi toată discuția)
Eroare de procedura? maddi maddi Buna ziua! Ma puteti ajuta cu un sfat,va rog? Anul trecut am inaintat divortul ...In data de 15.03.2010,hotararea de divort a ramas definitiva si ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean roman cu cetatean ucrainean 123george123 123george123 Amsi eu o problema (mai multe) ne-am casatorit in 2012 eu si sotia mea de origine ucraineanca am tradus toate actele ei legalizate cu apostila si toate ... (vezi toată discuția)