avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Semnare acte in timpul concediului de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Semnare acte in timpul concediului de odihna

Un slariat poate sa semneze acte in timp ce este pontat ca fiind in concediu de odihna?
Mentionez ca este decizia voluntara unilaterala a angajatului de a lucra la birou in timp ce el este pontat ca fiind in concediu de odihna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:12, 12 August 2018
Legislatia nu prevede o astfel de situatie si , prin urmare, nu exista nicio incalcare a legii daca se procedeaza asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere fara preaviz teddygirl23 teddygirl23 Buna ziua, Am o \\"mica\\" problema la locul de munca. In prezent lucrez cu jumatate de norma la un magazin. In data de 5 mai, am fost chemata in birou ca ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic? AndreiIoana25 AndreiIoana25 Buna seara! Lucrez la o sala de jocuri care de aproape o săptămână si a suspendat activitatea din cauza pandemiei. În data de20 martie,am fost chemați ... (vezi toată discuția)
Modificare unilaterala cim Iliana2014 Iliana2014 Buna seara, Sunt manager magazin intr-o companie multinationala. Ma aflu in concediu de 1 saptamana si am fost anuntata ca mi s-a modificat CIM, urmare a ... (vezi toată discuția)