avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Vreau sa ma casatoresc cu un citatin albanez cu ie mai ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Vreau sa ma casatoresc cu un citatin albanez cu ie mai bine sai dau io numele de famile almeu sa sa iau io numele de famile alui

Si cit dureaza dupa casatorie daca ii dau io numele meu casa pot
Face bulentinul rominesc

Ultima modificare: Duminică, 12 August 2018
Ramonadasca@libero.it, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:58, 12 August 2018
Se poate sa ia numele Dvs de familie. Poate obține cetățenia romana dacă îndeplinește condițiile dupa ce a stat cel putin 5 ani efectiv in Romania
Dupa 5 ani de la casatorie.

art.8-Legea nr. 21/1991 a cetățeniei române
(1) Cetățenia română se poate acorda, la cerere, persoanei fără cetățenie sau cetățeanului străin, dacă îndeplinește următoarele condiții:
Jurisprudență (2)
a) s-a născut și domiciliază, la data cererii, pe teritoriul României sau, deși nu s-a născut pe acest teritoriu, domiciliază în condițiile legii pe teritoriul statului român de cel puțin 8 ani sau, în cazul în care este căsătorit și conviețuiește cu un cetățean român, de cel puțin 5 ani de la data căsătoriei;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenie romana ellengregory ellengregory Buna ziua! Am o intrebare: \\"Daca un cetatean din Republica Moldova care nu are si cetatenie romana, doreste sa se casatoreasca cu un cetatean roman in ... (vezi toată discuția)
Cetatenie romana dorinadiaconu dorinadiaconu Buna seara! Sunt casatorita cu un cetatean roman de 6 ani si de aproape 4 ani ne-am mutat definitiv in Romania.In prezent pregatesc actele pentru a le depune ... (vezi toată discuția)
Cum se poate obtine legal cetatenia romana elena73 elena73 buna seara.aş vrea un raspuns perfect de la dumneavoastra sınt casatorıta ın turcia si am doua cetatenii de 20 de ani locuesc ın ... (vezi toată discuția)