avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident rutier rezultat cu victima.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident rutier rezultat cu victima.

Din neatentie si nepastrarea distantei fata de masina din fata, la o trecere de pietoni, am lovit masina, aceasta a ricosat pe trecerea de pietoni. A fost lovit un pieton. Pietonul e ranit usor, posibil o operatie la genunchi, nu e fractura. Eu nu stiu daca persoana a fost lovita din cauza mea sau inainte sa lovesc eu masina din fata.
Mi-a fost retinut permisul in vederea cercetarii dosarului penal pt vatamare corporala din culpa.
Care sunt urmarile? Ce pasi ar trebui sa urmez?
Ultima modificare: Duminică, 12 August 2018
Utilizatorulr, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 16:51, 12 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pasul 1. Angajati un avocat.
De pasii urmatori se va ocupa avocatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier burghezan burghezan Buna ziua. In data de 09.08.2012 am produs un accident rutier. Circulam pe banda a 2 -a in apropierea unei treceri de pietoni semaforizata. Soferul din fata ... (vezi toată discuția)
Accident cu victime - vatamare corporala bunyka bunyka In februarie a.c. circuland pe un drum cu 3 benzi am ajuns la o intersectie aflata in dreptul unui fost refugiu de tramvai. Am semnalizat stanga coresp, am ... (vezi toată discuția)
Accident soldat cu o victima+parasirea locului accidentului. Mariaaanastasia Mariaaanastasia Buna seara! Pe data de 17 decembrie am fost la un pas sa accidentez o doamna ( extrem de grabita) pe trecerea de pietoni. M am uitat in oglinda dupa ce am ... (vezi toată discuția)