avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reintoarcere concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reintoarcere concediu de maternitate

Buna ziua, la intoarcerea din concediul de maternitate angajatorul conform legislatiei in vigoare este obligat sa te angeje pe pozitia din care ai mers in concediu de maternitate cu resoectivele beneficii? Sau te poate angaja pe o pozitie inferioara? Daca ii obligat sa te angajeze pe aceasi pozitie si nu vrea, legal ce ii de facut?? Multumesc pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Intoarcere din ccc VasAdi1981 VasAdi1981 Buna ziua, In august 2013 am fost angajat pe o perioada determinata de 16 luni in locul unei colege care a intrat in CCC. In octombrue 2013 contractul meu a ... (vezi toată discuția)
Noul cod al muncii!!! lumifatu lumifatu Doua probleme, cel putin, care ma framanta: confrom noului Cod al Muncii, perioada de proba nu este luata in calcul ca vechime in munca? Se poate desfiinta un ... (vezi toată discuția)
Obligatiile angajatorului dupa revenirea salariatei din concediu de creștere a copilului atunci când firma face restructurări și reorganizează firma. Raisa2019 Raisa2019 Buna ziua, As dori o indrumare legata de urmatoarea situatie: - vreau sa ma intorc la serviciu cu trei luni mai repede din CCC pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)