avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Minori in poze la străini
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Minori in poze la străini

Buna, am 2 fetite mici care acum sunt la tatăl lor pentru o săptămana. Are dreptul prietena fostului sot sa pună poze pe rețele de socializare poze cu fetițele mele fără acordul meu? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 00:31, 13 August 2018
Spune-i să îndepărteze imediat fotografiile minorilor de pe reţelele de socializare.
Dacă nu, dă-o în judecată. Nu te obosi să dai explicaţii juridice. Asta e treaba avocatului şi a parchetului.
Aşa spune-i şi vei avea succes.
Ultima modificare: Luni, 13 August 2018
Albert Kurtyan, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire drepturi minor danaly03 danaly03 buna ziua, actuala prietena a fostului meu sot, tatal copilului meu, posteaza cu nonsalanta, poze cu fiul meu minor, pe retelele de socializare, pe conturile ... (vezi toată discuția)
Hartuire minor dragalinamihaela dragalinamihaela Am o fata de 17 ani care e agresata pe facebook cu tot felul de mesaje urate si comentarii la fotografii foarte injositoare si nu stiu cum sa intervin.Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a publica fotografii cu copii anamariapopa anamariapopa Buna ziua! As vrea sa stiu daca o persoana fizica poate publica pe Facebook poze cu copii care nu sunt ai sai,avand acordul doar al tatalui copiilor.Mentionez ... (vezi toată discuția)