avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna soțul meu a pus poze cu fetița mea și a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna soțul meu a pus poze cu fetița mea și a etichetat pe ...

Buna soțul meu a pus poze cu fetița mea și a etichetat pe amanta lui și eu nu sunt de acord sa apară copilul meu pe fb amantei pot face ceva
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru inceput va trebui sa ii adresati in scris o solicitare ferma in sensul de a nu mai eticheta persoane straine alaturi de minora si a o expune astfel vizibilitatii nedorite si nejustificate la varsta ei.

De asemenea ii aduceti la cunostinta si ca nu sunteti de acord cu expunerea copilei pe retele sociale, nefiind o decizie asumata de comun acord, cu posibile implicatii viitoare in afectarea vietii private.

In cazul in care nu se da curs solicitarii se poate merge in instanta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil in unele situatii, depinde de ce alte expuneri mai sunt cu minora... dar este un parcurs lung.
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Buna ziua.Un nonsens.Dreptul dvs inceteaza in momentul in care se i se incalca dreptul sotului.Adica sotul ar trebui sa faca poze numai cu cine doriti dvs.?Aiurea.
Este discutabil daca expunerea publica a elementelor de identificare a copilului nu ar trebui sa fie facuta cu acordul ambilor parinti.
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort sistabilire program vizita minor ContSters91672 ContSters91672 Buna ziua. Am si eu nevoie de un sfat. Momentan ma aflu in proces de divort cu sotul meu pentru ca am aflat ca el are o amanta de mai bine de un an de zile. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am următoare situație . părinți divortati, copil ... alegbob alegbob Buna ziua ! Am următoare situație . Părinți divortati, copil minor in vârsta de 3 ani . Concubina tatălui postează pe facebook poze cu copilul , pe ... (vezi toată discuția)
Divort, importanta starii de sanatate a unui parinte in stabilirea domiciliului minorului vasilicam vasilicam Buna seara, am cancer, am facut chimioterapie, radioterapie, trei operații, am stat doua luni in spital si încă câteva in pat acasă. Mai trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)