avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nelamurire drepturi minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nelamurire drepturi minor

buna ziua,
actuala prietena a fostului meu sot, tatal copilului meu, posteaza cu nonsalanta, poze cu fiul meu minor, pe retelele de socializare, pe conturile ei personale! Doar cu acordul tatalui copilului, dar, binenteles, nu si cu acordul meu!!!!!
ce pot face si cum, pentru a o impiedica sa mai posteze poze cu fii-miu!!!!!!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 19:07, 22 Ianuarie 2019
Rugaţi-o să nu mai posteze poze cu fiul dvs. Tatăl copilului are tot dreptul, dar nimeni altcineva decât dvs. şi tatăl aveţi libertatea asta, sau cineva căruia i-aţi dat acordul ambii părinţi.
Nu am înțelegere cu ea. Pe cai legale, cui mă pot adresa?

Ultima modificare: Marți, 22 Ianuarie 2019
gi-jane2, moderator
Puteţi face plângere penală la parchet pentru încălcarea vieţii private.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. mă confrunt cu o problemă privind protecția datelor ... Daniela0022 Daniela0022 Bună ziua. Mă confrunt cu o problemă privind protecția datelor personale pe rețele de socializare. O persoană cunoscută postează poze fără ... (vezi toată discuția)
O ruda din partea tatalui posteaza un video pe retelele de socializare ... daninho87 daninho87 o ruda din partea tatalui posteaza un video pe retelele de socializare cu copilul fara acordul ambilor parinti. Se poate da in judecata de catre mama copilului? (vezi toată discuția)
Minori in poze la străini monytunde@hotmail.com monytunde@hotmail.com Buna, am 2 fetite mici care acum sunt la tatăl lor pentru o săptămana. Are dreptul prietena fostului sot sa pună poze pe rețele de socializare poze cu ... (vezi toată discuția)