avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1549 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Tulburare liniștii publice
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Tulburare liniștii publice

Bună, din păcate ma confrunt și eu cu o gașca formata din minori și adulți, care seara de seara fac gălăgie imensa în fata blocului, rad, asculta muzica de pe telefon, striga și fac tot felul de grozavii, activitatea lor începe la ora 23:00 și se termina depinde, câteodată la 02:00 și am avut nopți în care a ținut și pana la ora 04:00. Problema asta o avem în fiecare seara, fără excepție 7 zile pe săptămână și ne confruntam cu ea cam de 3 luni bune.
De doua luni de zile mi sa născut baietasul, primul copil și ziua ne cam tine în priza, seara când (mulțumesc domnului) el doarme ca un îngeraș, am dormi și noi dar nu putem din cauza trupei de soc.
Sa nu mai pun munca, care a devenit deja un relax pt mine, când sunt la munca parca sunt în concediu.
Le-am atras de foarte multe ori atenția, pana mi-am dat seama ca o fac în zadar, am sunat la 112 la fel, de multe ori dar pana acum nu sa schimbat nimic, desigur nici Politia vad ca nu prea iau treaba asta în serios.
De foarte multe ori au scăpat doar cu avertisment și de multe ori nici măcar avertisment nu au primit.
Am ajuns în punctul în care chiar nu mai știu ce sa fac, ma gândesc sa ne mutam în chirie undeva pt ca de moment nu dispunem de capital sa ne achiziționam un imobil în alta zona.
Din cauza oboselii (cred) am intrat în depresie, nu sunt o fire sensibila și ma lupt cu depresia momentan dar ma tem sa nu se agraveze.
Menționez ca as avea și suportul vecinilor ca martori dacă ar fii nevoie, idea este ca nu știu de unde sa încep, aștept sfaturi urgent, va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:23, 13 August 2018
Pentru solutionarea de astfel de situatii nu mai apelatio seviciul de urgenta 112,deoarece riscati sa va treziti cu amenda pentru apelare nejustificata
Serviciul de urgenta 112 se apeleaza numai in situatiile cu risc pentru viata
Daca politia teritoriala nu intelege sa intervina ferm pentru respectarea legii,sesizati oficial structurile ierarhic superioare IJP,,IGP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Galagie restaurant Beniamino1 Beniamino1 Buna seara! Locuiesc la etajul 1 al unui bloc, iar la parter este un restaurant care face galagie in mod constant dimineata de la 07:00-07:15 si seara dupa ... (vezi toată discuția)
Zgomot în bloc DANIEL LUPU DANIEL LUPU Bună seara. Doresc o informație. Locuiesc la bloc,et.2, și din 2018-2020 în perioada scolii la etajul superior (et.3) deasupra ap.meu,au fost in chirie ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice racfm racfm Am si eu o problema cu Jandarmeria ... Am un vecin , care la orice sunet, putin mai tare , cheama jandarmeria ( el locuieste in blocul de alaturi , iar ... (vezi toată discuția)