Bună seara. Doresc o informație. Locuiesc la bloc,et.2, și din 2018-2020 în perioada scolii la etajul superior (et.3) deasupra ap.meu,au fost in chirie două fete,de 18- 19 ani clasa xl - xll. Aproape în fiecare seară făceau zgomot în casă ,de cu seară ,inclusiv după ora 22:00, până pe la 00:00-01:00.in ultimul an (2019) au adus și un băiat,prieten cu una din fete. Eu fiind șofer pe Tir, plec in fiecare zi in jur de 04:30,și mă întorc după ora 20:00.. Locuiesc in acest apartament cu soția și fata noastră minoră și elevă la școală. Am mers de câteva ori la ușa lor, ,ieșind de fiecare dată la ușă prietenul lor...., și nimic ,au continuat. Am fost la asociație , mi-au răspuns că nu se bagă, să chem poliția. Am chemat proprietarii de apartament,de la chiriași, și mi-au spus să chem tot poliția că ei au contract. Am sunat la 112 de 2 ori și le-au dat avertisment,dar ei au continuat.Am mers la poliția municipală, și am făcut o plângere scrisă. Pe data de 21 dec 2019 au început să facă zgomot mai tare,am chemat la 112 au venit și le-a luat datele ,,au chemat părinții și au dat amendă la părinți.Au facut contestatie la judecătorie, și am primit citație că martor la proces. Eu fiind cu munca nu am mers. Am primit mandat de aducere la proces care este septembrie. Este normal așa ceva.,? Am înțeles că am să primesc chiar și amendă. Doar trăim într-o Românie normală. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns:
ynocentta , utilizator
14:32, 21 Iulie 2020