avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pontaj detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pontaj detasare

Buna dimineata. Va rog sa ma lamuriti cum se face pontajul in urmatoarea situatie:
Am salariati detasati in UE. De exemplu in 07.2018 un angajat a lucrat 2 saptamani in Franta si 2 in Germania. Cum imi va aparea pe pontaj? Cum fac pontaje separate pe puncte de lucru cand 20 de angajati sunt impartiti in 4 tari cate o saptamana-doua fiecare in cate o tara? Multumesc

Alte discuții în legătură

Detasarea in strainatate - drepturile salariatului tanya16 tanya16 Buna ziua, In primul rand, vreau sa imi cer scuze daca a mai fost discutat acest subiect (cautarile mele nu s-au finalizat cu un raspuns ... (vezi toată discuția)
Detasare transnationala carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Am primit un mail de la o cunostinta, cu rugamintea de a face cunoscuta problema ei - cat mai multor oameni care s au intalnit cu situatia resp. ... (vezi toată discuția)
Detasare pe baza formularului a1 nicostaicu nicostaicu Buna seara Va rog daca ma poate ajuta cineva referotor la detasarea angajatilor pe baza formularului A1? O firma cu sediul in Romania, detaseaza oameni pe ... (vezi toată discuția)