avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pensie
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pensie

Buna ziua, daca am o penise de 1500 de ron, poprirea se face la toata pensia? adica imi popreste 33 sau 50% din toata pensia? am 2 împrumuturi care nu am mai resuti sa le platesc, luate de la un ifn, se poate pune poprire de 33 daca e de la acelasi ifn sau 50% pana la urma? Mentionez ca împrumutul mi-a fost acordat la 79 de ani, in caz ca are vreo legatura? Niste sfaturi cu privire la ce as putea sa fac? Va multumesc, o zi buna!

PS. Inca ceva, este legal sa ai poprire de 50% daca am luat 2 împrumuturi de la acelasi Ifn ? pt ca am vazut pe portal ca am 2 dosare desi am luat de la un singur ifn?!
Ultima modificare: Luni, 13 August 2018
Mihai3334, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:40, 27 August 2018
Un raspuns va rog daca stiti... Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 24 August 2018
Mihai3334, utilizator
Dacă sunt 2 dosare de executare separate pentru 2 credite distincte, vă poate reține prin poprire maxim 50% din pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Mihai3334 Mihai3334 Buna ziua, va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns. Ora estimata: 12:00 Complet: C3-5 Camera Consiliu-NCPC Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)
Poprire Mihaiii89 Mihaiii89 Buna ziua, am facut anul trecut 2 împrumuturi la un singur ifn, nu am mai putut sa platesc si m-au dat in judecata. Întrebarea este daca am luat de la ... (vezi toată discuția)
Am primit pensia marita, dar executorul a mai luat din ei 100 ... stefanel67 stefanel67 Am primit pensia marita dar executorul a mai luat din ei 100 lei fata de cât aveam proprie, Este Legal cum a procedat executorul sa oprească 100 de lei din ... (vezi toată discuția)