Buna ziua, am facut anul trecut 2 împrumuturi la un singur ifn, nu am mai putut sa platesc si m-au dat in judecata. Întrebarea este daca am luat de la acelasi ifn (aceeasi institutie) 2 împrumuturi, se poate sa-mi puna poprire 50% sau 33% ? De ce mi sau facut 2 dosare daca este luat de la aceeasi institutie? Ma puteti lamuri daca se poate? Ma gadesc ca ar trebui sa fie un singur titlu executoriu? Va multumesc mult!!
Buna seara! Nu fac un cumul al sumelor datorate, deoarece fiecare contract semnat reprezinta cate un titlu. Sumele, scadenta acestora si penalitatile sunt diferite. In cazul in care sunt mai multe executari, suma maxima poprita nu poate depasi 50% din venturi, daca ele provin din salariu.
Deci sa inteleg ca mi se face 50% poprire? Inca nu sa facut, probabil inca nu a aparut motivarea, Poate sa dureze o motivare mai mult de 4 luni. Va multumesc !! O seara buna!
Poprire pensie
Mihai3334
Buna ziua, daca am o penise de 1500 de ron, poprirea se face la toata pensia? adica imi popreste 33 sau 50% din toata pensia? am 2 împrumuturi care nu am mai ... (vezi toată discuția)