avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Buna ziua, am facut anul trecut 2 împrumuturi la un singur ifn, nu am mai putut sa platesc si m-au dat in judecata. Întrebarea este daca am luat de la acelasi ifn (aceeasi institutie) 2 împrumuturi, se poate sa-mi puna poprire 50% sau 33% ? De ce mi sau facut 2 dosare daca este luat de la aceeasi institutie? Ma puteti lamuri daca se poate? Ma gadesc ca ar trebui sa fie un singur titlu executoriu? Va multumesc mult!!
Cel mai recent răspuns: Mihaiii89 , utilizator 19:52, 1 Octombrie 2018
Buna seara! Nu fac un cumul al sumelor datorate, deoarece fiecare contract semnat reprezinta cate un titlu. Sumele, scadenta acestora si penalitatile sunt diferite. In cazul in care sunt mai multe executari, suma maxima poprita nu poate depasi 50% din venturi, daca ele provin din salariu.
Deci sa inteleg ca mi se face 50% poprire? Inca nu sa facut, probabil inca nu a aparut motivarea, Poate sa dureze o motivare mai mult de 4 luni. Va multumesc !! O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Mihai3334 Mihai3334 Buna ziua, va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns. Ora estimata: 12:00 Complet: C3-5 Camera Consiliu-NCPC Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie Mihai3334 Mihai3334 Buna ziua, daca am o penise de 1500 de ron, poprirea se face la toata pensia? adica imi popreste 33 sau 50% din toata pensia? am 2 împrumuturi care nu am mai ... (vezi toată discuția)
Se va popri 1/3 sau 1/2 din salariu ? oanaportar oanaportar Vă rugăm frumos să ne sfătuiți cum trebuie procedat în cazul următor : - instituția noastră a primit de la un Birou de executare 2 Adrese de ... (vezi toată discuția)