avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acord Asociatie De Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acord Asociatie De Proprietari

Buna ziua ,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoare siautie .

Vreau sa intru in legalitate cu niste modificari aduse unui apartament .

Am obtinut toate avizele necesare , si de la primarie mi sa cerut asta :
"acord asociatie de proprietari sau a comitetului blocului din care sa reiasa ce blocul nu e reabilitat termic .

Am fost la sociatie si ei mi-au spus ca nu au eliberat niciodata asta si ca sa le aduc model .

A mai auzit cineva de asa ceva ?

Alte discuții în legătură

Acceptul comitetului executiv pentru sediu - ce forma? 25ionutz 25ionutz pentru acordul comitetului executiv mi-a cerut o cerere pentru infiintarea sediului social.ce cerere ca am cautat de nu mai pot si nu gasesc (vezi toată discuția)
Hotarare a adunarii generale extraordinare nemteanu nemteanu in blocul in care locuiesc, mai precis la mine pe scara, exista o asociatie de proprietari NUMAI pentru scara noastra (in speta 44 de apartamente). doresc sa ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea termicã a clãdirilor de locuit ancady2003 ancady2003 Buna ziua, Am o problema pe care nu reusesc sa o rezolv. Asociatia de proprietari de unde apartin, doreste sa reabiliteze termic blocul in care locuiesc ... (vezi toată discuția)