avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acceptul comitetului executiv pentru sediu - ce forma?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acceptul comitetului executiv pentru sediu - ce forma?

pentru acordul comitetului executiv mi-a cerut o cerere pentru infiintarea sediului social.ce cerere ca am cautat de nu mai pot si nu gasesc
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 13:49, 25 Noiembrie 2009
Buna seara.
Despre ce comitet executiv este vorba?
Daca puteti da mai multe detalii ca sa intelegem despre ceea ce aveti nevoie.

Cu respect,Alexa...
comitetul executiv al asociatiei de locatari .deci noi anfiintam o firma de paza ,si ne trebuie acordul comitetului executiv al asociatiei de locatari si nea cerut o cerere catre comitet care nea spus ca e la registrul comertului dar am cautato si nu am gasit va multumesc cu respect ionut
ASOCIATIA DE PROPRIETARI

BLOC __________

ACORD DE PRINCIPIU AL ASOCIATIEI DE PROPRIETARI PENTRU FIRMELE DIN APARTAMENTE

Asociatia de Proprietari Bloc _________________, cu sediul in localitatea ___,

str./bd. ______________________, nr. ________, sector/judet _____________, reprezentata de d-na/dl. ________________________, in calitate de _________,

este de acord ca la apartamentul nr. _________, aflat in proprietatea d-nei/d-lui ___________________________, sa functioneze societatea/firma _______________________________, in urmatoarele conditii:

Sa se respecte programul de liniste si somn din cadrul Asociatiei de Proprietari Bloc _______, si anume: _________________________________________________________.

Sa nu se determine cheltuieli suplimentare pentru asociatie altele decat cele stabilite legal.

Sa nu se schimbe obiectul de activitate fara instiintarea in prealabil a Presedintelui Asociatiei de Proprietari Bloc ________.

Obiectul de activitate pentru care se da prezentul acord este: _______________________________________________________________.

Sa se obtina toate avizele si autorizatiile necesare functionarii, inclusiv pentru modificari asupra proprietatii individuale.

Sa nu se aplice panouri publicitare, de reclama sau de firma pe spatiile din exteriorul cladirii aflate in proprietatea comuna a proprietarilor fara acordul acestora si fara existenta unui contract de inchiriere intre Asociatia de Proprietari si proprietarul apartamentului/firmei.

In termen de 10 zile de la data prezentului acord se va incheia Conventia anuala cu privire la repartizarea cheltuielilor aferente consumurilor.

Proprietarul, direct sau prin intermediul chiriasului, isi va achita toate obligatiile ce ii revin pe cota-parte indiviza si/sau pe consumatori tehnici sau de alta natura.

Acordul obligatoriu al proprietarilor direct afectati, din vecinatate, se va obtine separat de prezentul acord si este in sarcina proprietarului apartamentului nr. ________

Nerespectarea uneia dintre conditiile mentionate mai sus atrage anularea prezentului acord de principiu prin Decizia Comitetului Executiv.

Alte clauze de comun acord stabilite: _________________________________________________________.

Prezentul acord se incheie in 2 exemplare, cate unul pentru fiecare parte.

Data: ___________________

Presedinte Proprietar societate/firma, Proprietar apart./spatiu nr. ___,
Asociatia de Proprietari

Bloc ________,
Acesta este formularul care trebuie folosit: [ link extern ]
Apropos de acordul Asociatiei de propietari, vreau sa semnalez o situatie.
La mutarea sediului social al unei societati am prezentat Acordul de principiu exact ca in modelul de mai sus.
O referenta mai " ciudata" de la registru mi-a cerut sa-i aduc si Acordul Comitetului executiv invocand prevederile Legii 230/2007.
A trebuit sa ma conformez pentru ca mi-a scris pe referat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie fatada odishor odishor Buna ziua revin cu un subiect in speranta ca voi gasi cu ajutorul dvs rezolvare: apartament etajul 4 cu tencuiala cazuta pe suprafata destul mare.Am dorit ... (vezi toată discuția)
Societati comerciale in blocuri de proprietari laurentiuo laurentiuo am cumparat un apartament intr-un bloc construit recent. in momentul cand l-am cumparat nu exista formata asociatia de proprietari. acest apartament l-am ... (vezi toată discuția)
Constructia acoperisului oscar884 oscar884 Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje si avem o mica problema cu vecinii care locuiesc la etajul 4. In momentul de fata blocul are un acoperis ... (vezi toată discuția)