avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nelamuriri acte necesare indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nelamuriri acte necesare indemnizatie crestere copil

Buna seara! Nelamurirea mea e urmatoarea:In luna sept voi naste,nu mai lucrez din februarie,DAR am cele 12 luni lucrate in ultimii 2 ani anterior nasterii copilului.La actele necesare pt primirea indemnizatiei,mi se cere,printre altele: copie dupa ultimul CM,copie dupa cererea inregistrata la angajator in care este specificata data de la care se solicita indemnizatia si perioada solicitarii si adeverinta eliberata de autoritatile competente( la Finante se refera,sau?!? ) sau angajator din care sa rezulte ca am realizat venituri timp de 24 de luni supuse impozitului)
Asadar,acolo unde sunt necesare acte de la angajator,eu nu voi depune nimic?Trebuie sa aduc ceva de la fostul loc de munca,de ex dovada incheierii contractului sau vreo adeverinta cu perioada lucrata la ei?
E vreo problema ca nu lucrez chiar inainte de a naste,asadar nu am concedii medicale,cereri depuse catre angajator samd?
Multumesc anticipat de raspuns!Sper sa ma fi facut inteleasa.

Alte discuții în legătură

Conditii obtinere indemnizatie copil roxxanna roxxanna Am si eu cateva nelamuriri referitoare la obtinerea indemnizatiei pentru copil. Am citit discutiile de pe acest forum dar tot nu am ceva clarificat: Am fost ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de creștere a copilului Alex.Larisa Alex.Larisa Bună seara. Am și eu o nelămurire. Băiețelul meu a împlinit vârsta de doi ani în martie, iar pana în februarie am beneficiat de indemnizație de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Georgiana1188 Georgiana1188 Buna seara! Am o mare nelamurire cu privire la indemnizatia pentru cresterea copilului. Urmeaza sa nasc in luna iunie 2015. Lucrez in domeniul educational- ... (vezi toată discuția)