avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... - Retinerea certificatului si a placutelor de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

- Retinerea certificatului si a placutelor de inmatriculare - termenul legal de restituire

Mi-au fost retinute certificatul si placutele de inmatriculare din cauza expirarii I.T.P.
Am facut ITP-ul si platit amenda, cu toate actele si dovezile am mers la politia rutuiera pentru a recupera certificatul si placutele de inmatriculare.
Agentii respectivi m-au informat ca nu au sosit inca la sediul lor, motivand ca au fost ridicate Sambata, eu fiind prezent Luni la 12:00. Este un abuz retinerea actelor mele si daca se specifica in vreun articol un termen de restituire/ajungere la politia rutiera municipala a actelor mele retinute in judet? Cit timp ma pot "plimba cu vorba" ca nu au ajuns actele la ei?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sambata 10.08.24, ma opreste politie pt o verificare ... NinelM NinelM Buna ziua, Sambata 10.08.24, ma opreste politia pt o verificare de rutina, si descoperim impreuna ca am ITP expirat de 2 saptamani. Bineinteles ca se retine ... (vezi toată discuția)
Retinere certificat de inmatriculare lucian_lucas lucian_lucas Buna seara. Mi-a fost astazi retinut certificatul de inmatriculare pentru expirare ITP la ora 13:00 de catre Politia locala Tulcea, dar nu am prezentat ... (vezi toată discuția)
Permis auto Catalina Mia Catalina Mia Am permis de italia de 5 ani iar in romania am luat o singura amenda pentru nepurtarea centuri iar acum mai oprit organele de politie pentru verificare masini ... (vezi toată discuția)