avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie de convenienta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie de convenienta

Buna ziua. Am facut cu o persoana o casatorie de convenienta, pentru a dobandi green cardul in SUA. Numai ca persoana respectiva, m-a tepuit, nu mi-a dat banii. As vrea sa reclam aceasta casatorie, cum pot proceda? Cu consecinta chiar daca pierd si eu acel green card
Ultima modificare: Marți, 14 August 2018
Getila23, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 22:41, 21 Ianuarie 2020
Este frauda de imigrare iar americanii va vor baga la puscarie, dupa care veti fi expluzat din SUA si primiti interdictie pe SUA (inclusiv pe zborurile care poposesc temporar in SUA, deoarece aeroporturile din SUA nu au zone extrateritoriale).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Green card Mitzi76 Mitzi76 Buna ziua! In anul 2007 am depus o aplicatie pentru obtinerea green card ului pentru state, parintii sotului meu devenind la acel moment cetateni americani. ... (vezi toată discuția)
De fiecare data cand intru in romania sau ies prin aeroport, ... adyfrandes adyfrandes De fiecare data cand intru in Romania sau ies prin aeroport, mi se verifica pasaportul si mi se spune ca sant o persoana de interes pentru SRI cum as putea sa ... (vezi toată discuția)
Un nou interviu pt viza de turist sua ContSters178374 ContSters178374 Buna ziua tuturor! As avea nevoie de niste sfaturi urgente, dar mai intai sa va prezint situatia mea: sunt impreuna de cativa ani cu un baiat care s-a mutat in ... (vezi toată discuția)