Am inteles ca cererea pentru restituirea taxei auto se depune la fisc. Dar la care? (M-am mutat in alt judet, iar masina n-am apucat s-o inmatriculez inca. CI o am pe județul nou; taxa am platit-o in județul vechi, cel in care e inmatriculata masina)
ANAF precizeaza ca depuneti cererea pana pe 31.08.2018 -termen final, la administratia la care sunteti arondat in prezent:
Intrebare:
Masina pentru care am platit timbrul de mediu in 2013 era inmatriculata in Salaj unde era domiciliul proprietarului. Acum acelasi proprietar are domiciliul in Bucuresti, iar masina este inmatriculata in Bucuresti. Unde trebuie sa depunem cererea pentru restituire, la administratia financiara din Salaj (unde a fost platit timbrul) sau la Sector 3 (unde este actualul domiciliu al proprietarului)?
Raspuns ANAF:
Cererea de restituire a sumei reprezentand timbrul de mediu pentru autovehicule se depune la organul fiscal in a carui raza teritoriala se afla domiciliul fiscal al platitorului, in cazul dvs. la Administratia sectorului 3 a finantelor publice.