avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituirea taxei auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituirea taxei auto

Am inteles ca cererea pentru restituirea taxei auto se depune la fisc. Dar la care? (M-am mutat in alt judet, iar masina n-am apucat s-o inmatriculez inca. CI o am pe județul nou; taxa am platit-o in județul vechi, cel in care e inmatriculata masina)
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 14:58, 14 August 2018
Buna ziua,

ANAF precizeaza ca depuneti cererea pana pe 31.08.2018 -termen final, la administratia la care sunteti arondat in prezent:


Intrebare:

Masina pentru care am platit timbrul de mediu in 2013 era inmatriculata in Salaj unde era domiciliul proprietarului. Acum acelasi proprietar are domiciliul in Bucuresti, iar masina este inmatriculata in Bucuresti. Unde trebuie sa depunem cererea pentru restituire, la administratia financiara din Salaj (unde a fost platit timbrul) sau la Sector 3 (unde este actualul domiciliu al proprietarului)?

Raspuns ANAF:

Cererea de restituire a sumei reprezentand timbrul de mediu pentru autovehicule se depune la organul fiscal in a carui raza teritoriala se afla domiciliul fiscal al platitorului, in cazul dvs. la Administratia sectorului 3 a finantelor publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto Mticu Mticu Buna ziua, Va rog să mă ajutați cu o informație. Am înmatriculat o mașină în 2011 și am platit taxa aferentă la Târgu Jiu, acolo unde aveam ... (vezi toată discuția)
Intrebare inmatriculare masina alexandru8 alexandru8 Buna ziua. Am si eu o mica problema, recent am cumparat o masina, printr-un intermediar acesta mi-a dat toate actele inclusiv financiaru propietarului de la ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez taxa de poluare in urma unui accident cu dauna totala? StoicaGeorge StoicaGeorge Buna ziua. Rog pe cineva care a fost sau este in situatie ca si mine ca sa ma ajute cu un sfat cat mai rapid. Sunt proprietarul unui autoturism care in urma ... (vezi toată discuția)