avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... suspendare cim pt copil pana la 3 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

suspendare cim pt copil pana la 3 ani

Buna ziua,
Am o salariata aflata in concediu crestere copil. Din pacate, copilul este incadrat in grad de handicap asa ca va solicita prelungirea suspendarii contractului pana la implinirea varstei de 3 ani a copilului.
Intrebarea mea este: ii prelungesc suspendarea contractului pana la 3 ani sau pana la expirarea certificatului de incadrare in grad de handicap? Copilul implineste 3 ani in noiembrie iar ea are deja certificatul... deci clar certificatul expira inainte de a implini copilul 3 ani.
Logic ar fi sa ii fac supendarea pna la 3 ani, zic eu.
Daca trebuie sa ii prelugesc suspendarea pana la expirarea certificatului (deci nu pana la implinirea de catre copil a varstei de 3 ani) care este temeiul juiridic?
Ultima modificare: Marți, 14 August 2018
anche, utilizator

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu crestere copil de la 2 la 3 ani. ELENA_M10 ELENA_M10 Buna ziua, as vrea sa stiu in ce masura se poate prelungi concediu de maternitate de la 2 la 3 ani pentru urmatoarea situatie:fetita mea de 1 an si 8 luni a ... (vezi toată discuția)
Prelungirea concediului de crestere a copilului de la 2 la 3 ani (copil cu dizabilitate) Adrianabuz Adrianabuz Buna seara, Problema mea tine de documentatia necesara depunerii dosarului de prelungire si de momentul depunerii acestuia: - cu cat timp inainte de ... (vezi toată discuția)
Prelungire indemnizatie pana la 3 ani ptr copil cu handicap mierloianamaria mierloianamaria Buna ziua.As dori sa stiu si eu daca se poate prelungi concediu de crestere al copilului de la 2 la 3 ani si in ce conditii.Baiatul meu s-a nascut cu ... (vezi toată discuția)