avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce trebue sa fac pentru a trece de aceasta problema?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce trebue sa fac pentru a trece de aceasta problema?

Am facut curat in casa la o vecină si acum spune ca am furat bani si sau luat amprente unde sunt si ale mele .ce trebue sa fac in aceasta privința?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:59, 16 August 2018
Este genul de caz care implica o analiza detaliata pe aspecte concrete.
Este posibil sa va gaseasca vinovata dar si nevinovata.
In justitie pot ajunge condamnati nevinovatii si sa scape de condamnare vinovatii...
Aceasta ar fi teoria generala ( a posibilelor situatii reale dar numai in anumite cazuri si nu cu titlu de generalitate ) dar in concret exista foarte multe lucruri care pot cantari enorm...
Exista si prezumtia de nevinovatie dar daca s-au gasit amprente...
Este clar ca sunteti considerata suspecta de politie...dar aceasta nu inseamna ca ati fi si vinovata...
Ultima modificare: Marți, 14 August 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din moment ce ati facut curatenie evident ca se gaseau si amprentele dvs in imobilul respectiv.Daca o sa fiti chemata la politie este indicat sa mergeti impreuna cu un av.
Ei nu recunosc ca ca mau chemat la curatenie.ce se poate intampla cu mine voi fi condamnata cu inchisoare?
Daca ei nu recunosc si s-au gasit amprentele exista posibilitatea sa fiti condamnata dar daca ati fost pentru curatenie lucrurile sunt destul de neclare.
Ar trebui dovedit ca ati fost la curatenie.
Ultima modificare: Miercuri, 15 August 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu am cum să dovedesc,ce pedeapsă voi primi nu am antecedente penale[

Alte discuții în legătură

Acuzata pe nedrept de furt ridhima ridhima buna , am nevoie de ajutor , va rog, mama mea a fost acuzata pe nedrept de furt , ea face curat la o familie iar femeia(78 de ani)care a acuzat-o ca i-ar fii ... (vezi toată discuția)
Gigi becali condamnat 3 ani inchisoare cu executare CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Interesant este faptul ca a fost achitat de prima instanta iar instanta superioara l-a gasit vinovat cu majoritate de voturi. Problema ridicata de avocatul ... (vezi toată discuția)
Trafic de persoane - flagrant, lipsa probe, condamnare consoles consoles NU MAU PRINS IN FLAGRANT NU AM AVUR PROBE TELEFONICE NU MIAU GASIT BUNURI SI AM PRIMIT 6 DE INCHISOARE ESTE VORBA DE TRAFIC DE PERSOANE (vezi toată discuția)