avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce trebue sa fac pentru a trece de aceasta problema?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce trebue sa fac pentru a trece de aceasta problema?

Am facut curat in casa la o vecină si acum spune ca am furat bani si sau luat amprente unde sunt si ale mele .ce trebue sa fac in aceasta privința?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:59, 16 August 2018
Pedeapsa se individualizeaza pe anumite criterii.
Daca fiecare ar sti dinainte ce pedeapsa ar primi pentru o infractiune ar fi un haos total...
Procesele presupun o strategie de aparare care sa duca la anumite concluzii si nicidecum altfel...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzata pe nedrept de furt ridhima ridhima buna , am nevoie de ajutor , va rog, mama mea a fost acuzata pe nedrept de furt , ea face curat la o familie iar femeia(78 de ani)care a acuzat-o ca i-ar fii ... (vezi toată discuția)
Gigi becali condamnat 3 ani inchisoare cu executare CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Interesant este faptul ca a fost achitat de prima instanta iar instanta superioara l-a gasit vinovat cu majoritate de voturi. Problema ridicata de avocatul ... (vezi toată discuția)
Trafic de persoane - flagrant, lipsa probe, condamnare consoles consoles NU MAU PRINS IN FLAGRANT NU AM AVUR PROBE TELEFONICE NU MIAU GASIT BUNURI SI AM PRIMIT 6 DE INCHISOARE ESTE VORBA DE TRAFIC DE PERSOANE (vezi toată discuția)