avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Marirea pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Marirea pensie alimentara

As vrea sa-l dau in judecata pe fostul sot pentru marirea pensiei alimentare.as putea specifica si cere in acelasi timp niste cheltuieli mai mari care leam suportat singura pe parcusul a trei ani pentru copilul meu? As putea recupera ceva bani de la foatul sot in sensul de a contribui si el la cheltuielile date la doctori (aparate dentare care a fost foarte necesare )
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 19:34, 14 August 2018
Formulați o acțiune fondată pe art 531, alin 1 Cod Civil, în virtutea căruia “ Dacă se iveşte o schimbare în ceea ce priveşte mijloacele celui care prestează întreţinerea şi nevoia celui care o primeşte, instanţa de tutelă, potrivit împrejurărilor, poate mări sau micşora pensia de întreţinere sau poate hotărî încetarea plăţii ei.”

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara corneliaanca corneliaanca Fiica mea a divorțat în 2013.S a stabilit pensia 150 lei(un singut copil),nu s a menționat 25%din venit..Acum ex sotul are salariu in jur de 5000 lei pe ... (vezi toată discuția)
Marire pensie alimentara marianadolinschi marianadolinschi Buna ziua. Ce formalitati trebuie sa indeplinesc ptr marirea pensiei alimentare ptr copil( in urma divortului ).Au trecut 5 ani si nu l-am dat ptr marire . ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara gladise gladise buna. cine ma poate ajuta cu niste sfaturi in legaura cu pensia alimentara ce trebuie sa o plateasca fostul sot? sant divortata am 2 copii iar tatal plateste ... (vezi toată discuția)