avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... hidroizolatie terasa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

hidroizolatie terasa

suntem 2 proprietari ai unei vile cu parter si etaj.
intentionam sa construim o terasa exterioara, aditionala vilei, parter si etaj.
propietarul parterului vrea sa inchida terasa cu tamplarie PVC si termopan, iar propietarul etajului vrea sa lase terasa aferenta lui deschisa si neacoperita.
in acest caz se impune hidroizolarea terasei superioare.
cine suport cheltuielile de izolatie?
multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: flory_mr , utilizator 23:13, 14 August 2018
Ar trebui sa fie suportate in cote egale cheltuielile...
Multumesc pt raspuns.
As dori sa mai primesc si alte raspunsuri, chiar daca sunt siilare cu cel de mai sus.
costely a scris:
suntem 2 proprietari ai unei vile cu parter și etaj.
intenționăm sa construim o terasa exterioara, adițională vilei, parter și etaj.
proprietarul parterului vrea sa închidă terasa cu tâmplărie PVC și termopan, iar proprietarul etajului vrea sa lase terasa aferenta lui deschisa si neacoperita.
in acest caz se impune hidroizolarea terasei superioare.
cine suport cheltuielile de izolație ?

Dacă nu sunteți membri ai unei Asociații de Proprietari, nu știu dacă se va plăti ceva în cote egale.
Poate n-ați postat pe secțiunea care trebuie, deoarece nu e posibilă o Asociație formată doar din 2 proprietari - trebuie minim 10, din ce știu.
Ultima modificare: Marți, 14 August 2018
flory_mr, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota indiviza parte AnaG88 AnaG88 Buna ziua! Am cumparat de curând un apartament Intr o vila cu 6 apartamente. In jurul vilei exista un teren împărțit în trei terase ( spatele vilei) ce ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica bloc 7 scari maud maud Asociatia de proprietari din care fac parte a primit de la primarie avizul pentru strangere de semnaturi in vederea reabilitarii cf OUG 18/2009. Majoritatea ... (vezi toată discuția)
Plafonul balconului sorinn007 sorinn007 buna ziua locuiesc intr-un bloc din sectorul 3, la etajul 9. La fiecare ploaie apa se infiltreaza prin plafon (prin marginea din exterior datorita gaurilor ... (vezi toată discuția)