Buna ziua! Daca sunt angajata din luna iunie intr-o companie cu un comtract cu perioada de proba de 90zile avand un concediu solicitat si aprobat incepand din data de 16 pana pe 24 august, astazi fiind chemata in sedinta spunandu mi ca din data de 22 mi se va incheia activitatea fara sa existe motive concrete cum as putea proceda? Este legal avand in vedere ca ziua de incheiere dupa spusele lor ar trebui sa fie 22 iar eu am un concediu aprobat pana pe 26?
Codul Muncii prevede ca pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.
In plus, concediul de odihna nu constituie un caz de suspendare a contractului individual de munca, astfel ca, nici perioada de proba nu se suspenda. Drept urmare, perioada de proba continua sa curga si in perioada efectuarii concediului de odihna.
As dori sa cunosc din ce data a inceput perioada de proba si in ce data urma sa se implineasca cele 90 de zile de proba, ca sa va pot oferi mai departe un raspuns exact.
Concediu de odihna
flory83
Buna ziua
Am o nelamurire vis-a-vis de concediul de odihna. In luna august mi-am schimbat locul de munca. As dori sa stiu daca in luna decembrie am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Drepturi cim
NFelicia
Buna ziua,
Sunt angajata din 24 septembrie 2013, cu CIM pe perioada nedeterminata, dar cu perioada de proba de 3 luni. Doresc sa inchei contractul dupa ... (vezi toată discuția)