avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie proprietari

Sunt presedinte de asociatie si administrator, ce acte trebuie sa intocmesc pentru a preda legal asociatia? Sunt bolnav si nu ma mai pot ocupa de problemele asociatiei.
Cel mai recent răspuns: sorin46 , utilizator 11:02, 15 August 2018
Daca dv in cadrul aceleiasi asociatii de proprietari exercitati concomitent atat responsabilitatea de presedinte de asociatie cat si de administrator de imobil,va aflati in situatia de incompatibilitate
Pentru predare documente,confom dispozitii in viigoare incheiati proces verbal predare documente
Avand in vedere ca sunt foarte putine apartamente locuite in blocul nostru, a trebuit sa facem compromisul acesta!
Este stare evidenta de incompatibilitate atat timp cat presedintele de asociatie este factor decizional,pe cand administratorul de imobil este factor executional
Detineti atestat profesional pentru exercitarea activitatii de administrator de imobile persoane fizice?
In perioada cat ati exercitat cele 2 functii in cadrul aceleiasi asociatii de proprietari,ati beneficiat de drepturi financiare pentru ambele activitati prestate?
Asociatia de proprietari unde ati exercitat cele 2 responsabilitati are cenzor/comisie de cenzori ?
Da, actele s-au facut prin judecatorie, asadar totul a fost legal. Nu am fost remunerat niciodata pt ca asa ne-am inteles de la inceput, in concluzie am facut voluntariat. Da, exista si cenzor. Acum am niste probleme grave de sanatate si am vorbit cu cineva sa preia asociatia, insa nu stiu care este procedura legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt membru al unei asociatii de proprietari. din 2011 presedintele ... MihaiPaul56 MihaiPaul56 Sunt membru al unei asociatii de proprietari. Din 2011 presedintele asociatiei(in 2011 a fost reales) pana in prezent nu a organizat sedinte ale adunarii ... (vezi toată discuția)
Atributiuni presedinte Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu O asociatie de proprietari are hotararea adunarii generale de a pune presedintele sa se ocupe de toate problemele administrative, cu exceptia partii de ... (vezi toată discuția)
Cumul de funtii tikuca tikuca Buna ziua. Conform Legea 196/2018 se poate ca presedintele asociatiei sa fie si administrator_? Cine trebuie sa faca repartizarea cheltuielilor pe numar de ... (vezi toată discuția)