avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Background check / istoric judiciar pentru persoane in ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Background check / istoric judiciar pentru persoane in relatii de business

Buna ziua,

Cunoasteti un site unde se poate verifica istoricul judiciar al persoanelor fizice din Romania? Ceva gen Centrala Incidentelor de Plati unde se poate vedea istoricul incidentelor insa pentru persoane juridice.

Un sait de genul acesta mi-ar fi folositor in ideea in care as vrea sa dau o locuinta in chirie si vreau sa verific daca potentialii chiriasi au dosare penale, procese in curs etc. Cred ca ar fi folositor pentru orice fel de relatii de business.

Multumesc,
Dan
Cel mai recent răspuns: Carmen Matei , Avocat 21:40, 14 August 2018
Portal.just.ro
Buna seara!
Dosare penale ale unei persoane daca este in faza de urmarire penala (la politie, Parchet), nu aveti cum sa aflati, intrucat nu este cunoscut publicului, decat in momentul in care incepe eventual cercetarea judecatoreasca, respectiv cand este trimisa in judecata. Daca doriti sa aflati procese in curs sau pe care le-a avut o persoana juridica puteti sa verificati pe internet "portalul instantelor de judecata", de exemplu (poate va ajuta).
Ultima modificare: Marți, 14 August 2018
Carmen Matei, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde gasesc termenele de judecata in cazul unui proces penal? broasca maria broasca maria vreau sa stiu pe ce sait pot gasi detalii despre procesul pe care il am pe rol,urmatoarea infatisare ma intereseaza,pt ca nu sunt in localitate. (vezi toată discuția)
Introducere in instanta dosar penal si civil. cum se poate afla? images images In cadrul firmei s-a produs un prejudiciu foarte mare de catre o persoana. A fost constatat ulterior de curtea de conturi si a ramas ca firma sa se constituie ... (vezi toată discuția)
Situatie dosar penal Cristian.M Cristian.M Buna ziua , Care sunt pasii de aflare a situatiei unui dosar penal (unde se afla) ? Exista un site de aflare a situatiei si pe partea penala ? . Am facut ... (vezi toată discuția)