avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema pierdere bon fiscal
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema pierdere bon fiscal

Buna seara.
Am cumparat acum cateva zile de la un magazin (walk...) 5 camasi fara a le proba crezand ca imi sunt bune la marime.ajungand acasa le-am probat si imi sunt mici.
bonul fiscal l-am pierdut dintr-o eroare ; am facut plata cu cardul, pot obtine extras cu cont cu aceasta tranzactie.
Am mers din nou la magazin pt a schimba camasile cu un nr de mai mare; dar am fost refuzat pe motiv de lipsa bon fiscal.
Am cerut un duplicat de pe bonul fiscal si am fost refuzat pe motiv ca nu este posibil asa ceva; teoretic trebuie sa fie acel duplicat in contabilitatea lor.

Ae as putea face in aceasta situatie absurda?
Daca as cere banii inapoi as intelege; dar eu doresc o alta marime din acelasi produs.

Ultima modificare: Miercuri, 15 August 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Returnare produse cumparate aishor aishor Buna seara! Va rog, daca am achizitionat un produs nealimentar (o camasa) si constat acasa ca nu e tocmai potrivita ca marime, ce drepturi am de returnare a ... (vezi toată discuția)
Refuz returnare bani produs defect Camelia_5269 Camelia_5269 Buna ziua, Am achizitionat un ghiozdan de la un magazin platind cu cardul , dupa 6 zile acesta s-a rupt, iar cei de la magazin refuza sa-mi returneze banii ... (vezi toată discuția)
Returnare produs fără etichetă Dana H. Dana H. Bună seara! Am cumpărat fetiței mele o pereche de pantaloni mărimea 68( pt bebeluși) de la un magazin din mall și am fost convinsă că îi vin. Ajunsă ... (vezi toată discuția)