avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pfa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pfa

Buna ziua!!Urmeaza sa nasc in ianuarie,am un pfa deschis de 1 an de zile(magazin de haine)nu ma mai prea pot ocupa de mag si as dori sa imi schimb activitatea(in cadrul acc pfa)pe manichiura,afecteaza cu ceva schimbarea aceasta indemnizatia?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:30, 15 August 2018
Schimbarea obiectului de activitate a PFA-ului, nu va afecteaza dreptul de a beneficia de indemnizatie pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație cresterea copilului AMDinu AMDinu Buna ziua! Va rog frumos, imi puteti răspunde si mie la o intrebare? Daca in aproximativ o luna urmează sa nasc, mai pot beneficia de indemnizație pt ... (vezi toată discuția)
Cand se suspenda pfa pt indemnizatie ccc ContSters114803 ContSters114803 buna ziua la jumatatea lunii decembrie ar trebui sa nasc, sunt angajata cu cim pe perioada nedeterminata si am pfa separat . intrebarea mea este : cand ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil rotaru georgeta rotaru georgeta buna ziua, cine ma poate lamuri intr-o situatie putin mai complicata?! iata datele problemei am nascut pe 21 august 2012. am optat ptr ccc pe o perioada de ... (vezi toată discuția)