avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație cresterea copilului

Buna ziua! Va rog frumos, imi puteti răspunde si mie la o intrebare?
Daca in aproximativ o luna urmează sa nasc, mai pot beneficia de indemnizație pt cresterea copilului, daca mi_am deschis un PFA pe numele meu si urmează sa accesez fonduri europene? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 22 Aprilie 2017
Trebuie sa va suspendati si activitatea PFA-ului, daca veniturile realizate pe durata CCC sunt mai mari de 3699 lei pe an calendaristic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alte venituri pe perioada ccc Ramo Ramo Ramo Ramo Buna ziua, am un PFA deschis in 2016 si un contract pe un studiu clinic pe 2016-2019, singurul venit a fost in luna Septembrie 2017 dar urmează sa încasez ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil minacris minacris Buna ziua! Am un PFA pe care nu il pot suspenda( e cu fonduri europene), lucrez de 19 luni pana la sfarsitul lui ianuarie 2018( part time).In prezent sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizația de crestere a copilului având pfa Andreea Mirela Andreea Mirela Buna, sunt angajata la o firma unde lucrez cu 8 ore si am si un PFA deschis in urma unui fond european. Menționez ca am venituri din PFA undeva la 4500lei pe ... (vezi toată discuția)