Buna ziua, m-am intors din concediu medical la servici si am fost chemata de pe teren sub pretextul unei verificari de masina la birou unde mi s-a pus in fata o hartie prin care eram informata ca din acel moment se desfiinteaza postul meu din lipsa de activitate ( ceea ce nu este adevarat intrucat firma a deschis o noua unitate) si ca voi intra in preaviz de 20 zile pana la incetarea contractului de munca. Mi s-a cerut sa o semnez si sa predau bunurile firmei pe care le folosesc la servici unei terte parti. Persoana care mi-a prezentat hartia nu este seful meu direct, dar acesta a particita la discutie telefonic. Am cerut actul sa il iau pt informare, Mi s-a refuzat sa iau o copie decat daca semnez de primirea ei. Am refuzat si am cerut sa fac o poza la acea notificare. Ce atitudine legala se poate lua in acest caz? Multumesc.
Dupa primirea deciziei de concediere, nu aveti decat posibilitatea contestarii ei la Tribunalul in raza caruia domiciliati, in termen de 45 de zile de la comunicare. Actiunea este scutita de plata taxelor judiciare.
Multumesc frumos. Sunt presata sa predau bunurilor firmei cu care imi desfasor activitatea fiind in concediu medical. Este normal? Si mi se intarzie eliberarea adeverintei medicale cu zilele de concediu medical pentru medic.