avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere

Buna ziua! Recent am primit o hot. judecatoareasca prin care se majoreaza pensia minorului si se va indexa de drept, trimestrial, in functie de rata inflatiei.Va rog sa-mi spuneti cine va calcula trimestrial valoarea pensiei, cum se va calcula , tinand cont ca eu nu detin cunostinte contabile.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 23:31, 19 August 2018
Probabil 25% din salariu minim pe economie, adica 25% din din 1260 ron adica 303 ron parca.Cand se modifica salariul net minim el va trebuisa achite 25% din cat va castiga net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicati-mi hotarararea judecatoreasca !(va rog) karenina-roman karenina-roman Va rog frumos,explicati-mi si mie urmatoarea hot.jud.: ,,Majoreaza obligatia de intretinere stabilita prin sentinta civila nr.x/zzzz,a judecatoriei X , de la ... (vezi toată discuția)
Majorarea pensiei de inretinere nelu2000 nelu2000 buna ziua! in ianuarie 2010 am castigat divortul ,in cere istantza mia aincredintat copilul si fosta, a fost oligata la la platirea unei pensi la salariul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ellyelly ellyelly În urma cu un an jumate am inaintat dosar de divort rezultând faptul că trebuie sa plătesc pensia de întreținere a minorului aflat în grija mamei de 1/6 ... (vezi toată discuția)